国产成人精品在线-国产成人精品综合-国产成人精品综合久久久-国产成人精品综合在线-天天做日日爱夜夜爽-天天做日日干

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1619

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
乖别添了快放进来我想要| ASIAN日本裸体PICS| 欧美亚洲国产一区二区三区| 中文字幕精品第一区二区三区| 久久久久国色AV∨免费看| 亚洲一区AV无码少妇电影| 男女后进式猛烈XX00动态图片| 67194熟妇人妻欧美日韩| 欧产日产国产精品| DIPTYQUE含羞草香薰| 特黄做受又硬又粗又大视频18| 国产成人麻豆亚洲综合无码精品 | 色综合久久久无码中文字幕波多 | 亚洲中文字幕在线无码一区二区| 免费看男阳茎进女阳道动态图| 成人毛片18女人毛片免费看快色| 亚洲18色成人网站WWW| 久久亚洲欧美国产精品| 中国小帅男男GAYXNXX| 人善交VIDE欧美| 爆乳2把你榨干哦OVA在线观看| 人人爽人人爽人人片AV免费 | 宝宝又大了1V1| 人妻精品久久久久中文字幕69| JK浴室自慰到不停喷水尿失禁| 婷婷蜜桃国产精品| 久久久久琪琪去精品色一到本| 暗交拗一区二区三区| 亚洲 日韩 丝袜 熟女 变态| 麻豆MDX0020穷小子大翻身| 第一福利视频500| 无码人妻一区二区三区免费| 久久久久国产精品嫩草影院| 中央气象台1一7天降水量预报图| 欧美超大胆裸体XX视频| 18禁裸乳无遮挡免费网站| 色一情一乱一伦一区二区三区小说 | 无码精品人妻一区二区三区在线| 国产午夜无码精品免费看动漫| 亚洲AV综合久久九九| 久久精品无码专区免费东京热| H系列高强无收缩灌浆料黄文| 西西人体大胆4444WWW| 男吃乳尖玩奶头高潮视频| 拔萝卜视频免费观看高清下载| 亚洲AV乱码一区二区三区在线观看 | 久久久久精品无码AV| 大香伊蕉在人线国产最新2005| 亚洲欧洲中文日韩乱码AV| 乱码一卡2卡3卡4卡精品| JAPANESEHD熟女熟妇| 午夜伦伦电影理论片大片| 男同GAY片自慰AV网站| 国产欧美精品一区二区三区四区| 亚洲精品午睡沙发系列| 日本JAPANESE 30成熟| 精品人妻少妇一区二区三区在线 | 成人A级毛片免费视频| 日韩AV无码午夜免费福利制服| 狠狠躁夜夜躁AV网站色| 白又丰满大屁股BBBBB| 天天狠天天透天干天天怕∴| 国产在线精品成人一区二区三区 | 亚洲国产成人极品综合| 麻花豆传媒剧国产MV在线上-| 国产成人A区在线观看| 中国少妇无码专区| 日韩精品极品视频在线观看免费 | 国产麻豆一精品一AV一免费软件| 91精品人妻一区二区| 亚洲AV无码成人片在线观看| 人妻丰满AV无码中文字幕| 国产精品亚洲片在线观看不卡| 亚洲日韩高清AⅤ在线观看| 欧美激情国产精品视频一区| 国产97在线 | 中文| 亚洲男女一区二区三区| 少妇把腿扒开让我添69动态图| 老师今晚让你爽个够| ZOOM与人性ZOOM我放弃播放器| 无码人妻丰满熟妇惹区| 欧美激情在线播放| 精品无码黑人又粗又大又长| JAPAN丰满人妻VIDEOS| 午夜无码片在线观看影视| 欧美一区二区三区红桃小说| 久草热8精品视频在线观看| 白嫩少妇激情无码| 野花香视频在线观看社区| 无码精品人妻一区二区三区人妻斩| 久久欧美极品少妇XXXXⅩ| 成人免费AⅤ视频一区二区| 亚洲成AV人无码综合在线观看| 日韩视频中文字幕精品偷拍| 精品多毛少妇人妻AV免费久久| 丰满的人妻沦为玩物在线| 亚洲午夜国产精品无码| 日韩精品免费一线在线观看| 机长脔到她哭H粗话H动漫| 一区二区无码免费视频| 西西顶级艺术人像摄影| 日本无人区码一码二码三码区别| 老外免费CSGO交易网站下载| 各种少妇BBW撒尿| 92午夜少妇极品福利无码电影| 无码一区二区三区视频| 人体色窝窝7777777| 免费120秒体验试看5次| 国产精品一线二线三线| 成人每日更新在线不卡| 99RE66热这里只有精品3| 亚洲一线二线三线品牌精华液| 小雪好湿用力啊进来轻点| 女的用嘴巴吃鸡会得HPV| 久久寂寞少妇成人内射| 国产熟女露脸大叫高潮| 国产99视频精品免视看9| 在办公室把护士给爽了动态图| 亚洲爆乳WWW无码专区| 无码精品久久久久久人妻中字| 男朋友一晚弄了我5次正常吗| 精品一区二区三区无码免费直播| 处破女处破全过程| CHINESE熟女老女人HD视| 中国老太奶BBW性姣| 亚洲一区二区三区AV无码| 亚洲AV永久无码精品九之| 无码人妻精品一区二区三区夜夜嗨 | 日韩精品视频一区二区三区| 欧美高大丰满FREESEX| 开心久久婷婷综合中文字幕| 精产国品一二三区别9977| 国产美足白丝榨精在线观看sm| 关晓彤露内毛黑森林| 成人福利国产午夜AV免费不卡在| CAOPOREN免费精品视频| 亚洲А∨天堂久久精品PPYPP | ZOMBIE老头SUPREME| 99V久久综合狠狠综合久久| 中国女人大白屁股ASS| 亚洲AV成人无码天堂| 日产一二三区别免费必看| 欧洲熟妇色XXXX欧美老妇多毛| 年轻的嫂嫂2在线播放在线播放 | 亚洲色自偷自拍另类小说| 天天躁日日躁狠狠躁裸体| 色狠狠AV老熟女| 日韩欧美人妻一区二区三区 | 少妇高潮喷水久久久久久久久久| 蜜桃91人妻在线视频| 国内精品自产拍在线观看| 成人国产精品一区二区网站公司| WWW.射射爽射射爽射射爽| 野花韩国在线观看免费版5| 亚洲精品无码成人片久久不卡| JAPANESEHD国产在线看| 国产欧美日韩一区二区三区| 亚洲熟妇色XXXXⅩ欧美| 亚洲AV无码国产精品色午夜字幕| 日本丰满人妻熟妇BBBBB| 浪潮AV激情高潮国产精品| 久久久久人妻精品一区三寸| 久久精品国产亚洲AV无码偷窥 | 国产成人拍精品视频午夜网站 | 色妞WWW精品视频| 欧美丰满熟妇乱XXXXX流白浆| 精品一区二区三区无码免费视频| 国产精品久久久久久无毒不卡| 爸的比老公大两倍儿媳妇怎么称呼| BT天堂А√天堂资源地址| 一区二区三区AV| 亚洲国产成人久久综合电影| 无码国产精品一区二区免费式影视| 天堂在/线资源中文在线| 日本粉色IPHONE| 日韩免费A级毛片无码A∨| 欧美人妻少妇精品久久黑人| 浪潮AV激情高潮国产精品| 毛耸耸性XXXX毛耸耸| 久久精品国产亚洲AV无码偷窥 | 好吊色欧美一区二区三区视频| 国语对白刺激在线视频国产网红| 狠狠色综合TV久久久久久| 精品亚洲AⅤ无码午夜在线| 国产在线精品一区二区三区直播| 国产亚洲精品无码不卡| 国产极品美女高潮无套| 国产精品亚洲VA在线| 国产一区二区三区在线视頻| 国产精品JIZZ在线观看无码| 国产美女被遭高潮免费网站| 国产VA免费精品高清在线| 成人糖心VLOG视频| 国产AV无码专区亚洲AV麻豆丫| 国产精品美女久久久浪潮AV| 国产CHINESE男男GAY片| 国产精品一区二区手机在线观看| 韩国乱码片免费看| 久久精品国产亚洲AV成人| 麻豆国内剧情AV在线素人搭讪|