国产成人精品在线-国产成人精品综合-国产成人精品综合久久久-国产成人精品综合在线-天天做日日爱夜夜爽-天天做日日干

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1620

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇小说| 女人下边水润紧致好处| BT天堂在线WWW最新版官网| 精品少妇无码AV在线播放| 余生请多指教在线观看免费全集| 欧美XXXX做受欧美88| 肥妇大BBWBBWBBWBBW| 亚洲成A人片在线观看无码不卡| 久欠精品国国产99国产精2| www.性xxxxx| 无码人妻一区二区三区AV| 久久AV无码ΑV高潮ΑV喷吹| AAAAA级少妇高潮大片免费看| 十八禁无码免费网站| 精品国产三级A∨在线| 97久久超碰国产精品2021| 熟女一区二区三区| 久激情内射婷内射蜜桃| JAPAN高清日本乱XXXXX| 无码人妻久久一区二区三区| 久久久久久AV无码免费网站 | 亚洲AV极品无码专区亚洲AV| 久久亚洲AV无码精品色午夜麻豆| 宝宝腿趴开一点就不会疼的原因| 小雪被老外黑人撑破了视频| 看国产黄大片在线观看| 处破痛哭A√18成年片免| 亚洲国产成人精品福利在线观看| 男朋友想吻我腿中间那个部位| 夫妻免费无码V看片| 亚洲国产一区二区A毛片| 欧美噜噜久久久XXX| 国产日产欧产精品精品AI| 中文人妻无码一区二区三区在线 | 日本XXXX少妇高清HD| 国产在线孕妇孕交| 337P粉嫩日本欧洲亚洲大胆艺| 天天摸天天做天天爽水多| 久久久久亚洲精品中文字幕| 成人亚洲区无码区在线点播| 亚洲精品国偷拍自产在线观看| 欧美日韩人妻精品| 国产亚洲精品精华液| 99精产国品一二三产区区| 午夜精品久久久久久久久| 麻豆果冻传媒2021精品传媒一| 国产69精品久久久久久妇女迅雷| 亚洲日韩AA特黄毛片试看| 日本久久夜夜一本婷婷| 国产偷国产偷亚洲高清人| 国产2021在线传媒麻豆| 久久婷婷国产剧情内射白浆| 成熟丰满的人妻中文字幕电影| 亚洲男人第一无码AV网站| 日本XXXX色视频在线观看免费| 禁欲少校大哥的囚禁| 波多野结衣AV高清中文| 亚洲乱码日产精品BD在线看| 日本XXXX色视频在线观看免费| 精品少妇人妻AV无码久久| 波多野结衣的影片| 亚洲熟妇色XXXXXX爽| 色欲av伊人久久大香线蕉影院| 久久精品熟女亚州AV麻豆| 动漫精品视频一区二区三区 | 无码专区永久免费AV网站| 男女嘿咻发声动态图| 国产偷国产偷亚洲高清人| JIZZJIZZ亚洲日本少妇| 亚洲国产成人精品无码区在线| 日本WV一本一道久久香蕉| 久久99国产精品尤物| 国产成年女人特黄特色毛片免| 中国小YOUNV女YOUNV| 亚洲 A V无 码免 费 成| 欧美三级在线播放| 九九视频麻婆豆腐在线观看| 国产99久久九九精品无码| 中文字幕无码日韩欧免费软件| 新妺妺窝人体色7777婷婷| 秋霞午夜成人久久电影网| 久久97精品久久久久久久不卡 | 无码国产孕妇一区二区免费AV| 色翁荡息又大又硬又粗又爽| 日韩系列 无码迅雷| 国产男男GAY做受ⅩXX软件| AV不卡秒播在线观看| 亚洲乱码一区AV春药高潮图片| 试看120秒做受小视频免费| 免费观看交性大片| 狠狠狠的在啪线香蕉WWW、WL| 成为人视频人的APP有哪些软件 | 天堂影院在线观看高清在线| 免费看成人毛片无码视频| 黑人上司好猛我好爽中文字幕| 二三四五六七无产乱码| 2021国产麻豆剧传媒在线| 人妻一区二区在线| 老头挺进娇妻身体| 国语偷拍人妻露脸| 公的粗大挺进了我的密道视频| 999ZYZ玖玖资源站在线观看| 亚洲另类在线视频| 午夜三级理论在线观看高清| 久久久精品人妻一区二区三区| 老湿机69福利区无码| 亚洲国产综合无码一区| 熟妇人妻少妇精品欧美视频 | 亚洲AV日韩AV永久无码免下载| 日出水了好深好涨| 女人下面被舔视频免费播放电影| 久精品国产欧美亚洲色AⅤ大片 | 日韩AV无码一区二区三区| 免费看奶头视频的网站| 精品人妻VA出轨中文字幕| 国产精品无码久久AV不卡| 成熟丰满的人妻中文字幕电影| 99久久综合狠狠综合久久| 亚洲中文字幕无码永久在线不卡 | 熟女亚洲综合精品伊人久久| 漂亮人妻被强中文字幕久久| 老司机久久99久久精品播放| 精品厕所偷拍各类美女TP嘘嘘| 国产精品视频一区二区三区四| 大肥女BBWBBWHD视频| JAPANESE嫩21VIDE| 性欧美乱妇COME | 自由 日本语 热 亚洲人| 亚洲精品无码久久久久AV麻豆| 午夜精品久久久久9999高清| 少妇人妻偷人精品视蜜桃| 人人爽亚洲AⅤ人人爽AV人人片| 男人把大JI巴放进女人有视频| 久久久久亚洲AV成人片| 加比勒色综合久久| 国产亚洲AV片在线观看播放按摩| 国产94在线 | 亚洲| 成人无码区免费AⅤ片丝瓜视频| GAY男同帅哥网站在线观看| √天堂资源BT在线官网| 尤物99国产成人精品视频| 亚洲一区无码精品色| 亚洲国产美女精品久久久| 亚洲AV片不卡无码久久| 无码人妻精品一区二区蜜桃视频| 涩爱亚洲色欲AV无码成人专区| 日本强伦姧人妻完视频正版| 青青草原精品99久久精品66| 欧美成人国产精品视频| 免费观看A级毛片视频| 麻豆av无码人妻一区二区三区| 久久久久人妻一区二区三区VR| 精品无码日韩一区二区三区不卡 | 熟妇人妻久久中文字幕老熟妇| 日本丰满人妻XXXXXHD| 人妻少妇精品视频专区| 欧洲熟妇色ⅩXXXX欧美老妇| 欧美日韩一区二区三区人妻| 欧美激情XXXX| 欧美性猛交XXXXX按摩欧美| 欧美激情国产精品视频一区二区 | 久久WWW免费人成_看片中文| 交换人生俱乐部全文免费阅读| 好爽…又高潮了粉色视频| 国语精品自产拍在线观看网站| 国内精品久久久久久久影院| 国精产品一品二品国精| 韩国女星潜规39集无删减| 黑人狂虐中国人妻陈艳| 妓女妓女影院妓女影库妓女网| 加勒比一本HEYZO高清视频 | 国产精品视频免费播放| 国产精品亚洲专区无码唯爱网| 国产免费无码一区二区视频| 国产无遮挡又黄又爽在线视频 | 天堂无码人妻精品一区二区三区| 上司人妻互换HD无码| 天天看高清影视在线观看| 无码av无码免费一区二区毛片| 无码人妻精品一区二区三区99不| 无码精品国产VA在线观看DVD| 五十老熟妇乱子伦免费观看| 羞羞麻豆国产精品1区2区3区| 亚洲AV无码一区二区二三区3p| 亚洲国产精品久久久久久久蜜桃| 亚洲欧美日韩成人综合网 | 午夜成人亚洲理伦片在线观看| 午夜精品一区二区三区在线视| 性色生活片在线观看| 亚洲春色AV无码专区在线播放| 亚洲欧美日韩另类| 一区二区操逼视频| 24小时最新在线视频免费观看 | 久久婷婷五月综合色奶水99啪| 美女露 0裸体无挡视频| 欧美黑人XXXX高潮猛交| 日本不良网站正能量入口大豆行情| 日韩精品一区二区三区在线观看L 日韩精品一区二区三区在线观看 日韩精品一区二区三区影院 | 久久久久无码国产精品一区 | 人妻中文字幕制服丝袜|